Hopp til innholdet

Slik fungerer det

Kostnadseffektivt

Photo by <a href="https://unsplash.com/@anniespratt?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Annie Spratt</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/too-much-work?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Løsningene våre bidrar til å effektivisere arbeidet ditt. Du får mer tid til kjernevirksomheten og de overordnede målsettingene for firmaet.

Når du kan fokusere på kjernefunksjonene i firmaet ditt fremfor å bruke tid på støttefunksjoner, vil du se en tydelig forbedring i effektiviteten av arbeidet ditt.

Ved å velge en digital medarbeider til å utføre arbeidsoppgaver som stjeler av tiden din, kan du jobbe fokusert og effektivt.

Med en digital medarbeider trenger du ikke stille kontorplass til rådighet. Du slipper kostnadene og arbeidet som følger med når du ansetter en medarbeider.

Våre løsninger lar deg betale for den tiden den digitale medarbeideren bruker på firmaet ditt, verken mer eller mindre.

Individuelle løsninger

Løsningene våre kan tilpasses dine behov. Du bestemmer selv hvor mye eller lite hjelp du trenger, og skreddersyr en løsning som passer perfekt.

Hvis du har det samme behovet for hjelp hver måned, kan du kjøpe våre tjenester som en abonnementspakke. Har du et varierende behov fra måned til måned, kan du velge standby-løsninger vår, og få hjelp av en virtuell assistent når du trenger det. Vi hjelper deg også hvis du bare trenger en assistent en sjelden gang i blant, eller vil teste ut om denne løsningen passer for deg.

Våre løsninger kan tilpasses og justeres etter eget ønske. Du velger fritt blant tjenestene vi tilbyr og bestemmer hva du trenger hjelp med og hvor mye hjelp du trenger.

Ønsker du senere å endre på avtalen din, kan du enkelt gjøre det med en måneds varsel.

Alt på ett sted

Photo by <a href="https://unsplash.com/ja/@brookecagle?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Brooke Cagle</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/group?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Vi har et omfattende utvalg av tjenester du kan velge mellom. Du får hjelp til det meste hos oss, og slipper å forholde deg til mange forskjellige leverandører.

Vi har et stort nettverk av digitale medarbeidere med forskjellige kompetanseområder, og kan dermed løse et bredt spekter av oppgaver.

Vi har også flere personer med den samme kompetansen, slik at medarbeiderne kan avløse hverandre ved ferier eller sykedager. Du som kunde, får dermed en uavbrutt tjeneste.